Viber Bot-administratorer og ejerskabsoverførsel
En Viber Business Bot behøver ikke længere kun at tilhøre et enkelt telefonnummer eller konto. For at sikre forretningskontinuitet og problemfrit teamsamarbejde giver Viber dig mulighed for at tildele flere administratorer til en enkelt bot, samt overføre fulde ejerskabsrettigheder.
Flere administratorer
Du kan invitere holdkammerater til at hjælpe med at administrere bottens indstillinger, profildetaljer og API-tokens. Alle administratorer har lige adgang til bot-administrationsdashboardet i deres respektive Viber-mobilapps.
Sådan tilføjes en ny administrator:
- Åbn Viber-mobilappen og gå til Mere -> Indstillinger -> Botter -> [Vælg din bot].
- Rul ned til sektionen Administratorer og tryk på Tilføj administrator (eller invitationsikonet).
- Vælg kontakten fra din liste, eller indtast deres Viber-registrerede telefonnummer.
- Når de accepterer invitationen, vil de se botten i deres egen Bots-menu og kan administrere dens indstillinger.
Overførsel af administrative rettigheder (ejerskab)
Hvis skaberen af boten forlader virksomheden, eller du har brug for at flytte det primære ansvar til en anden konto, kan du overføre det fulde administrative ejerskab af Viber Bot.
::: vigtigt Overdragelse af ejerskab er en permanent handling. Den nye ejer vil få fuldstændig kontrol over botten, inklusive muligheden for at fjerne andre administratorer (inklusive dig). :::
Trin-for-trin ejerskabsoverførsel:
- Åbn din bots indstillinger i Viber-mobilappen.
- Tryk på listen Administratorer.
- Vælg den administrator, som du vil overføre ejerskabet til. (Bemærk: Modtageren skal allerede være tilføjet som administrator).
- Tryk på Overfør ejerskab (eller Gør til ejer).
- Bekræft overførslen. Når den er bekræftet, bliver modtageren den primære ejer af botten.
Fordele for virksomheder
- Teamsamarbejde: Flere afdelingsledere eller teammedlemmer kan administrere botprofilen og nulstille API-nøgler, hvis det er nødvendigt.
- No Single Point of Failure: Hvis skaberens telefonnummer går tabt, deaktiveres eller ændres, beholder andre administratorer stadig fuld adgang til at administrere botten.
- Sømløs overdragelse: Overfør nemt botten til en ny leder, et bureau eller en ny klient, når projektet er afsluttet.